,

Rittsesongen 2018 er godt igang for TOSKene

Påske,  treningsleir på TOSKablanca eller «Home edition» er vel gjennomført, og da er det mange TOSKer som tester rittformen. Ser ut som mange har fått god effekt av treningen…….

KCC tempo, lørdag 7 april

Mens mange TOSKer var på treningsleir på TOSKablaca, representerte Andreas K., Jarle H, Fredrik H. og Geir Frode T. TOSK på en utmerket måte under KCC temporittet som går rundt Orrevatnet. Resultater.

Klostermilå, tirsdag 17 april

Grattis til Anders Farestveit som kjørte en sterk Tempo og vant Klostermilå i racer klassen i går 🏆🥇👏👏 . TOSK tapetserte ellers hele pallen der med Svein Erik Haugland og Andreas Kverneland på 2 og 3 plass . Bra resultater fra andre Tosk»er også 😊 vi gratulere . http://turritt.com/index.php…

Takk til Kenneth P. for oppsummering og bilder fra rittet ute på Mosterøy 🙂

Veidekke sykkelcup ritt #1, onsdag 18 april

Minst 24 TOSKer stilte til start i rundløypa på Forus for å gi Kristoff, Bystrøm, m.fl. en kamp om poengene. Kjekt at de lokale proffene stiller til start når det passer og lar lokale «proffer» og turryttere teste seg mot verdenseliten 🙂 Mer info og resultater i Stavanger Sykkelklubbs utmerkete oppsummering fra første ritt i Veidekke cupen 2018. Rittet anbefales for alle TOSKer da en starter i ulike klasser i henhold til nivå.

Pre Tour Dalane, torsdag 19 april

13 TOSKer stilte til start i Pre Tour Dalane 2018 i Egersunds-området. Anders F. ble nok en gang beste TOSK på en sterk 5 plass, med Svein Erik rett bak på 6 plass (ser ut som kaker er å anbefale som rittmat;). Bra prestasjoner etter å ha fightet hardt med Bystrøm og Kristoff dagen før på Forus. Ekstra kudos til TOSKene som tok nedkjøringen fra rittet fra Egersund og helt hjem til Stavanger.

 

Spinnsprinten, søndag 22 april

Spinnsprinten/Brynesprinten i dag og det var for mange sesongens første ritt – og mange gode svar på flere TOSKer, damer og menn. Gratulerer til Siv Hauge med 2.plass og Stine Tørri Stålesen med 3.plass i dameklassen! 😃

Takk til Gro for oppsummering og bilde av Siv og Stine. Det var omkring et 50 talls TOSKer  som gjennomførte rundene x 3 fra Bryne og rundt med Undheim. Resultater her.