Webshoppen for kjøp av klubbtøy

Nettbutikken er periodevis åpen for bestilling av TOSK klubbtøy, men alltid åpen for bestilling fra ordinære Bioracer produkter.

Planlagt webshop åpning: Januar – april – juni/juli – oktober.

Gjeldene klubbdrakt gjelder for en treårsperiode 2022 – 2024.

Bruk denne linken til å logge inn i Bioracers webshop: https://www.bioracer.no/no/mybioracer/?r=AnNoriNcEy

For rabattkode og tilgang til klubbsiden må kontingent være betalt til klubben.

Betingelser Bioracer

1. FRAKT OG LEVERINGSINFORMASJON
Alle kunder har fri frakt over kr 3000. Det tilkommer frakt på kr 100 pr ordre under kr 3000. Posten vil returnere uavhentede pakker til Bioracer hvis de ikke er hentet innen 14 dager. Medlem vil bli belastet for returporto samt ny porto for ny utsendelse.
Tøyet vil bli levert ca 8 uker etter at webshopen har stengt. Tøyet blir pakket individuelt og levert til ditt postkontor.

2. STØRRELSER
Bioracer er ansett å være ganske lik Nalini i størrelsen. Det betyr at hvis du er en størrelse large i Nalini vil du høyst sannsynlig være en large i Bioracer.  Du bruke våre størrelsesguider til hjelp. Størrelsesguider for hvert produkt finner du inne på produktsiden.

3. ENDRING AV BESTILLING OG ANGRE- ELLER BYTTERETT
Hvis du vil endre din bestilling, kan det gjøres så lenge webshopen er åpen. Etter at webshopen har stengt, kan du ikke endre ordren. Fordi alt tøy som bestilles produseres i ditt unike design, er det ingen angre- eller bytterett.

MERK! Alle endringer må gjøres via e-post til [email protected]

4. BEKREFTELSE
En bekreftelse på din ordre sendes til e-postadressen du oppga når du plasserte din bestilling. Sjekk at ordrebekreftelsen ikke havner i søppelposten din. Hvis du ikke mottar ordrebekreftelsen, kontakt oss på e-post: [email protected]

5. FØR DU TAR I BRUK DINE NYE KLÆR
Når du får dine nye klær anbefaler vi at du vasker dem før de tas i bruk første gang. Dette for å stenge fibrene i materialet som åpner seg når plaggene sublimeres*. Dersom du passer på å vaske tøyet før du tar det i bruk vil det også bevare farge og design bedre.
*Sublimering er den prosessen i produksjonen hvor vi farger materialet med ditt unike design.

6. OBS!
Våre størrelsesguider gir kun en indikasjon på den riktige størrelsen for deg. Bioracer reserverer seg mot at du ikke får en optimal passform etter dine ønsker ved bruk av kun våre størrelsesguider.
Spesielle behov eller ønsker? Ta kontakt med oss på [email protected]

Ved eventuelle uklarheter og spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon: +47 97 90 70 00 eller på e-post: [email protected]

Håper dere blir fornøyde!
Bioracer Norge