TOSKaskabet – rittet med medvindsgaranti

TOSKaskabet
Arrangeres årlig på sensommeren.

Samarbeidspartner

Vår samarbeidspartner Score støtter rittet.
160815_Scoreas-logo

Rittdato, startkontigent og påmelding

TOSKaskapet torsdag 12 september kansellert

Etter en vurdering av tilgjengelig bemanning for en trygg og sikker gjennomføring for ryttere og andre trafikanter, er det besluttet å kansellere sykkelrittet TOSKaskapet torsdag 12 september. Vi har ikke lykkes med å få på plass et tilstrekkelig antall kvalifiserte vakter og andre funksjonærer. Det kom bl.a. noen frafall veldig sent inn mot rittdag, og vår vurdering er nå at det ikke er realistisk å få på plass en bemanning som kan sikre en trygg avvikling. Alle påmeldte vil selvfølgelig få refundert påmeldingsavgiften, send oss ditt kontonummer så ordnes dette så raskt som mulig.

Vi beklager at det ble slik i år, men satser på å komme sterkere tilbake med TOSKaskapet i 2020.

Hilsen
Tasta & omegn sykkelklubb
Truls Dishington
Styreleder

I 2019 går rittet av stabelen torsdag 12. september.

Påmelding EQTiming (KLIKK for å åpne).

Påmeldingen er åpen frem til og med 11. september kl. 23.59. Pris er kr 200 (for TOSK medlemmer: kr 100). Etteranmelding ved start frem til kl. 17.30 (kr 300).

Starttidspunkt

Første startende går ut kl 18.00, og så følger rytterne på med ett minutts/30 sekunders mellomrom. Husk å komme til startområdet i god tid.

Løype

Se Strava-segment: TOSKaskabet 2018

Trasé: Randaberg stadion – Tungenes – Sandeveien til «busskuret» – Børunden mot klokka – tilbake til Randaberg stadion.

Klasser

TOSKaskabet vil ha tre klasser: Tempo (inkl. racer med tempobøyle), Racer og MTB (MTB, Hybrid og Cyclocross). Ved for lav påmelding i sistnevnte klasse kan den bli slått sammen med klassen for landeveissykkel.

Parkering

Randaberg stadion har begrenset med parkeringsmuligheter. Vi vil anmode om å parkere på parkeringsplassen ved Randaberg Forsamlingshus i Randaberg Sentrum, og sykle den lille bakken ned til startområdet.

Tidtakning og resultater

Det vil bli benyttet elektronisk tidtakning, levert av EQ Timing. Resultatene vil bli publisert umiddelbart på deres hjemmesider, og så raskt som mulig her og på turritt.com.

Trafikksikkerhet

Vi vil ha vakter utplassert i utsatte kryss, for å sørge for at rittet blir gjennomført på en sikker måte. Rittet foregår allikevel på åpne veier, og det betyr at gjeldende trafikkregler skal overholdes. Brudd på disse kan føre til fare for liv og helse og resultere i diskvalifikasjon.

Kontakt

e-post: [email protected]