,

TOSKer som trener får som fortjent – mange flotte prestasjoner i mai og juni

At det hjelper å trene er gammelt nytt, både som bidrag til god helse og til å få den formen en ønsker for å få de sykkelopplevelsene en ønsker. Resultatene fra sykkelritt rundt omkring de siste ukene vitner om at mange TOSKer har hatt stort utbytte av treningen som er nedlagt i gjennom vinteren og utover våren.

Mairittet 1 mai

Gratulere til alle som har gjennomført Mairittet. Rittet har bekreftet at trening gir resultater.
1. plass te Damelaget
1. plass te Nero
4. plass te Koks
7. plass te Rødt
Og ikkje minst mange flotte prestasjoner av de som kjørte fellestart. Mer info her. Resultater.

TOSK damelag Mairittet 2018

Garborgriket 5 mai

53 TOSKer stilte til start på årets Garborgriket Rundt i fjellene rundt Lye. Siv tok en ny knallsterk plass på podiet i dameklassen og Pål N. ble beste herreTOSK på 10 plass etter et kanonløp. Resultater.

Garborgriket Rundt 2018, TOSK-langestasjon leverer

Sør-Karmøy rundt 13 mai

30 TOSK dundret rundt øya sør for Haugesund i medvind og sol. Kim Iren kjørte inn til 2 plass, med Alegria snaue sekundet bak blant damene. Over halvparten av herrene kom også inn på 2 plass i en stor pulje, med Atle Abrahamsen øverst på resultatlista av TOSKene ;). Resultater.

Oppvarming før Sør-Karmøy rundt 2018

Norgescup landevei 13 mai

6 herreTOSKer til start mot deler av den norske eliten. Andres F. beste TOSK snaue halvminuttet bak vinneren over 178km og 45km/t i snittfart rundt og rundt Orrevatnet! Noen TOSKer fikk et ublidt møte med asfalten uten alvorlige mén. Ingen av TOSKene ble truffet av den løpske kalven. Resultater.

KCC lagtempo 23 mai

Hele 3 damelag og 6,5 herrelag representerte TOSK under KCC lagtempo 23 mai rundt Orrevatnet. Imponerende resultater ble levert i høy fart, disse lagene havnet på podiet:

1 plass til Tempo Chicas (Stine, Veronica, Siv, Gro) og 3 plass til Tempo Chicas II (Alegria, Hilde NO, Lene, Marianne) i dameklassen racersykkel.

2 plass til Kebab-expressen (Anders F., Alf Åge, Andreas K., Håvard, Leif Christian) i herreklassen racersykkel.

3 plass til Stavangertoskene (Kenneth, Ørjan H., mix lag med SSK) i herreklassen temposykkel.

Resultater.

Tempo Chicas under KCC-lagtempo

TOSK klubbmesterskap 24 mai

Drøyt 50 TOSKer gjennomførte et uhøytidlig klubbmesterskap i den vanlige TOSKaskab løypa på Randaberg. Strava segmentet ble gjennomført i valgfri fart. Tidenes kakefat ble presentert, faktisk så bra at det var vanskelig å få folk til å sykle. God stemning.

TOSK klubbmesterskap, alle samles ved kakefatet

Haugesund – Sauda 26 mai

32 TOSKer stilte til start i flotte forhold innover Saudafjorden under Haugesund – Sauda 2018. Izzy nest beste tid blant damene – woop woop. Anders F. beste herreTOSK på 13 plass! Resultater.

Haugesund – Sauda inkluderer et berømt kakefat 🙂

Hammer Classic 26 mai

51 TOSKer testet det nye turrittkonseptet til Hammer series. Det ble en fin og sosial dag på sykkelen. Jarle H. hadde beste sammenlagte segment-tid blant TOSKene, 22 plass overall. Resultat.

Hammer Classic 2018, hard konkurranse i årets ritt

Hårfagrerittet 2 juni

12 TOSKer til start. Alegria imponerte igjen med en 2 plass og Alice like så med 3 plass blant damene. Bruse beste herreTOSK på 8 plass – knallbra det og:). Resultater.

Kristiansand – Hovden 2 juni

Bortimot 80 TOSKer, 3 lag og et par stk i fellespuljer – en armada av TOSKer oppover Setesdalen i sola under Colorlinetour 2018. Gruppo Nero ble nest beste lag (og beste klubblag) med den knallsterke tiden 5t. 17 min. Hele TOSKhistorien fra CLT 2018 finner du her. Resultater.

Bergen – Voss 2 juni

7 TOSKer til start i flotte forhold mellom Bergen og Voss. Izzy med en ny knallsterk 2 plass på den fantastiske tiden 4t. 39 min. 18 sek. Resultater.

Bergen – Voss

Regionsmesterskap landevei 3 juni

Christian Holm Foder nr 2 i klassen M35-39 og Andres Underbakke nr 3 i klassen M30-34, og Leif Christian Tallaksen nr 10 i senioklassen under regionsmesterskap landevei på Bokn 3 juni. Resultater.

Anders Underbakke

Veidekke cup 6 juni

Nesten 30 TOSKer til start denne onsdagskvelden. Svein Erik med flott 2 plass i den sorte klassen under VEIDEKKE SYKKELCUP – RITT #2, som vanlig godt arrangert av Stavanger Sykleklubb. Resultater.

Svein Erik nr. 2 men Susanne skulle stått øverst ifølge resultatlisten.

Nordsjørittet 9 juni

Ca 76 TOSKer til start i «greie» forhold mellom Egersund og Sandnes, 61 TOSker i MTB 91 km klassen, 2 TOSKer i CX 91 km klassen og 13 TOSKryttere i MTB Marathon klassen. Siv med sterk 4 plass i MTB 91 km kvinneklassen, 8 sekund fra podiet!! Alf Åge beste TOSK i herreklassen på 17 plass. Alegria ble nest beste kvinne i MTB Marathon utenom Eliten, og Trond Stødle beste herreTOSK MTB Marathon. René beste CX-TOSK. Resultat MTB 91km. Resultat CX. Resultat MTB Marathon.