TOSKaskabet 2016 gjennomført

Tiden går fort når du har det gøy, heter det. Onsdag 24. august var det mange som hadde det gøy på medvindsturen fra Randaberg stadion til Randaberg stadion via Tungenes og Bø-runden. Langs løypa meldes det om god stemning og oppmuntrende heiarop. Og i mål vanket det kaker og godord.

Raskeste herremenner på temposykkelen var René Andersen (18:11), Andreas Nygård Penne (18:24) og Thomas Nærland (18:26).

Vinnere_Tempo Kvinner II

Se der, ja. Som om ikke rittet var strålende nok fra før, kastet norgesmesteren glans over TOSKaskabet

«Nesten» like rask var selveste juniornorgesmesteren Susanne Andersen (19:43), fulgt av Astrid Helen Njærheim (21:01) og Lillian Løyning (21:37).

Racer-fortest syklet Izzy Edmundson (22:56), Veronica Gjerde (24:07) og Stine Fikerud (24:11) blant jentene og Harry Waldeland (19:59), Trond Furenes (20:08) og Anders Farestveit (20:09) blant guttene.

En enslig rytter gjennomførte på MTB. Det var meget sporty av John Anders Raustein (24:36).

Oppmerksomme ryttere vil ha lagt merke til at løypa var en tanke kortere enn i 2014 siden veien på Tungenes er ny. Kjekt det.

Tasta & Omegn Sykkel Klubb ønsker å takke beboere og trafikanter i området for utvist tålmodighet. Takk også til syklistene  som stilte opp og de mange frivillige med rittsjef Tom Børve i spissen, som var med på arrangering og avvikling av rittet. Det hele ble en liten fest, som seg hør og bør en sensommers onsdag.

Takk, endelig, til turritt.com som alltid er rask og behjelpelig med utlegging av resultater. Se temporesultatene her og racerresultatene her.

Albumet med alle de gode bildene finner du her.

Vi ønsker velkommen tilbake i 2017.