Spinninginfo – TOSK spinning starter opp igjen mandag 2 oktober 2017

I morgen (mandag 2 oktober)  braker det løs, «bakke»intervaller under og over terskel(puls/watt) står på programmet. Stedet er SatsElixia på Tastasenteret og det blir TOSK-spinning hver mandag kl. 19:30 og torsdag kl. 19:00. Spinning sesongen i TOSK-regi varer ut mars 2018.

Meld deg på her: http://2sk.no/treningstider/spinning/

Påmeldingen for kommende ukens økter vil åpne søndager kl. 15.

Generelt vil inneøktene i stor grad følge treningsprogrammet, men instruktørene står fritt til å utforme øktene som de vil.
Oppfordrer de som vil ha litt innsikt i tankene og teoriene bak programmet om å lese seg opp litt her:
http://2sk.no/medlemsinfo/trening/

Vi har tilgang på garderoben på SatsElixia, men ikke resten av lokalene. Vennligst ta av deg skoene/ta på skotrekk når du kommer inn og påse at sykkelskoene dine er rene! Forlat sykkelen ren og pen etter økta. Når du ankommer vil det ligge en påmeldingsliste i resepsjonen, her krysser du av ved navnet ditt.

spinning2

Nytt av året er at vi inngått et samarbeid med STriK (Stavanger Triatlonklubb). STriK har 10 plasser på hver time hos oss (unntatt den første). Dvs. at vi har 35 sykler tilgjengelig. Dette vil høyst sannsynlig være nok i de aller fleste timer. Enkelte timer vil det bli venteliste, dette tar vi når den tid kommer, men vi har ikke et automatisk ventelistesystem. Vennligst følg med på diagrammet på påmeldingssiden når du melder deg på for status på gjenværende plasser.

Ses 19.30 i morgen, kommer du?

Hilsen spinningTOSKesjef Håvard «så lenge det lyser i» Lampe