,

Mairittet 2017 og ny klubbrekord

Vel gjennomført mairitt. Vi var som vanlig den klubben som stilte med flest lag. God innsats!

TOSK Gull

Mairitt gull

Vårens vakreste eventyr,1. mai skuffet ikke i år heller. Nesten helt blå himmel og vind. Gull stilte med 25 syklister på startlisten, 1 hadde mageproblemer og måtte gi seg ved Foss Eikeland. Men resten fortsatte og FULLFØRTE. Og det er det gull står for, alle skal med. Vi passer på hverandre og sørger for at alle har en best mulig reise til mål. Takk til alle som syklet for gull, og en stor takk til alle de sterke som tok vare på oss andre. Vi nyter godt av at vi har mange Tosker med mye styrke og erfaring med oss. Det skal også nevnes at vi ikke hadde noen uhell.

 

TOSK Rødt

Mairitt rødt

Godt jobba alle 33 røde (og andre) TOSKer som deltok på Mairittet 2017, trippelkudos!!!.

«Kort» oppsummert; i forhold til tidsmålet kom det røde LAGET (21 stk) inn drøyt 40 sekund bak magiske 1t. 50m;). Siden vi fikk stopp underveis pga uhell er det godkjent om ikke akkurat måloppnåelse. Vi lå 30 sekund foran da vi kom ut på Solavegen ved Bore, og 10 sekund foran på toppen av bakken på Tjelta, men innspurten ble tung i motvind og noen av oss med grævla trøtte bein.

Rulla fløt bra i store perioder, og farten var slik den skulle være store deler av rittet ifht tidsmålet. Men det er nivåforskjeller og da blir det også rykkete i perioder. Erfaringene med sekken er vel at det var minst like tungt å ligge der for å tette «trekkspilleffekten» i et ritt der farten er såpass høy i forhold til lagets kapasitet. Her kan andre løsninger vurderes for neste års ritt. Stiller TOSK med både ett koksgrått og ett rødt lag neste år?

Noen hadde en lett dag, noen en god dag, noen en tung dag, noen kjørte solo et langt stykke, noen syns løypa var for kort og tok en ekstrarunde, noen gikk helt i kjelleren, og noen kom seg ikke opp av kjelleren igjen og sto av. Uansett – knallbra jobba av alle og takk for turen!

Den gode TOSKen Paal Erik Hagen gjorde en kanonjobb som ledebilsjåfør – tusen takk:)

 

TOSK Sort

Mairitt sort 2

TOSK SORT (àka NERO) satte i dag ny klubbrekord på Mairittet. Vi klarte å kjøre 1 km/t i snitt raskere enn tidigere. Ikkje verst for ein gjeng med mosjonister å holde 41 km/t i snitt. Kudos til alle som var med å bidra fra start, og spesielt de som ofret seg for laget. Stor takk til Sjåfør Christian, Fotograf Gro og kartleser/mekaniker Pål. Neste år tar me Saniss!!