I anledning TOSK sitt 10 års jubileum i år vil vi gjerne invitere deg på en fantastisk tur til Bergen og VM sykkelhelgen 22-24 september 2017. Turen starter fra Stavanger sentrum fredag morgen og vi sykler samlet opp til Bergen og skal bo ombord på M/S Sandnes som mest sannsynlig kommer til å ligge «ringside» i Vågen, altså tett på VM løypa. Sykkelturer rundt i Bergen, samling langs VM løypen for å heie frem de norske, festmiddag lørdag kveld og masse sosialt i god TOSK ånd, er noen av høydepunktene før vi ankommer Stavanger med M/S Sandnes søndag kveld. Vi er i planleggingsfasen og har ikke alle detaljer enda, men skal servere deg noen smakebiter her.

Turen opp

Dette betyr at du må ordne deg fri fredag. Vi møter fredag morgen i Vågen for å laste bagasjen inn på M/S Sandnes før vi triller bort til Tau ferja. Vi deler oss inn i passe store grupper og mer informasjon om dette vil komme. Vi sykler via Hjelmeland, Sandsfjordbrua, Vats og Skjold før vi ankommer Utbjoa sen ettermiddag hvor M/S Sandnes plukker oss opp og frakter oss videre til Bergen. En sykkeltur som vil bli gjennomført i et tempo som alle skal klare. Det vil bli følgebil med på turen, flere mat stopp underveis og en hyggelig sykkelopplevelse for ALLE.

Litt om helgen i Bergen

Lørdag skal vi opp tidlig og teste VM løypa! Det blir flotte turer i områdene rundt Bergen i forskjellig nivå/grupper. Vi kan avtale å sykle opp til Fløyen hvor vi tar lagbilde for så å trille rolig ned til Vågen. Resten av dagen brukes til å se de ulike rittene og senere på kvelden blir det festmiddag ombord på MS Sandnes. Her får vi muligens besøk av personer vi kjenner igjen i fra sykkelverdenen. Etter middagen blir det enkel underholdning og hygge ut i de små nattetimer. Søndag, den STORE dagen er kommet, VM i fellesstart!!! Kan Norge endelig kjøre som ET lag og ta «hem» gullet? Etter målgang samles vi ved båten og starter på turen hjem til Stavanger. Middagen vil bli servert kun kort tid etter avgang Bergen og ankomst Stavanger er ventet å bli rundt midnatt. Returen er estimert til ca 7 timer og det er kun 1 times tid lenger en det sannsynligvis vil gå med bil/buss denne dagen.

Kost & losji

Vi sover ombord fra fredag til søndag. Det er god lugar-standard med noen enkeltrom, flest dobbeltrom og noen få 3/4-manns lugarer. Enkelte sengeplasser for de lengste medlemmene finnes også, husk å ”søk” om dette ved påmeldingen dere som har behov. Toaletter og dusjer med nok varmt vann er vi lovet. Middagene serveres ombord fra fredag til søndag, og frokost lørdag/søndag. Lunsj ordner hver enkelt selv lørdag/søndag i Bergen, mens lunsjen fredag på sykkelturen må vi komme tilbake til på et senere tidspunkt. Drikke ombord holdes av hver enkelt, og båten har alle bevillinger. Jubileumskomiteen må minne om at ingen kan ta ombord medbrakt alkoholholdig drikke. Fredag: Kylling/pasta/salat eller lignende Lørdag: Festbuffet med varm/kald mat, skalldyr inkl. dessert og kaffe Søndag: Kjøttkaker eller lignende inkl. kaffe