TOSK har også en gjeng med damer som sykler. Per i dag er vi ca 40 damer i TOSk. Vi sykler i lag sammen med mennene på treningene. Av og til avtaler vi på vår interne dameside på Facebook dersom vi har lyst å ha egne dametreninger eller treningsturer. Noen sykler for å komme i form, noen for det sosiale, andre for å vinne ritt og noen bare for å utfordre seg selv. Uansett hva dine mål er, kan du nå de sammen med oss! Legg gjerne ut dine bilder på Instagram når du er ute og sykler - bruk #TOSKdamene.

13007126_1115217715208375_99880540613844890_n

Vi har også mange flinke på MTB. I år, under Landsbyrittet, hadde vi 2 TOSKdamer på pallen. Ann Åse Stava og Siv Hauge stakk av med 2. og 3. plass! Det er bare å følge med på rittene fremover, de blir nok preget av #TOSKdamene.

Vi er også så privilegerte at vi har noen som arrangerer treningsleir for oss til Albir i Spania hvert år - vi bare betaler(påmelding kommer som regel ved jul/nyttår) i klubben. Da får vi en hel uke med sykling, gode klubbkamerater og venninner, god mat og mye lått og løye.

Vinner av TOSKmesterskapet 2016, kvinnenes racerklasse

Ovenfor har startskuddet akkurat gått for Sidsel, og hun har en 11km tempoløype foran seg før hun er i mål. Sidsel er regjerende mester for n*te gang på rad i klubbens egen rittløype. Oppfordring til damene som leser - trene for å få ny dame på podiet! Det blir nok muligens forgjeves..

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller er usikker på noe. I TOSK har vi plass til alle. Kanskje du har lyst å være med på en trening/tur for å se om det er noe for deg? Gi oss en lyd på Facebook eller post@tastaosk.no.